lørdag 17. desember 2011

Luke 17: I påvente av juletreduften

Guttene er på Østlandet på julebesøk denne helgen, en maratonhelg av dimensjoner. Fredag kveld var det julepils med venner på kafé, lørdag farmorbesøk og så julemiddag hos Himmelguttmams'n. I morgen er det Farfar og Himmelguttpaps som får besøk. Sove og slappe av kan man gjøre når man blir gammel... Fredagens julepils var så moro at det allerede er planlagt en ny runde til sommeren. Man fikk hilst på og pratet med masse venner på en gang, introdusert venner for hverandre og byttet julegaver og julekort.


Først ute var Audrey og Trilltrall-Linda. De kom med gaver og selvlaget julekort. Den ene pakken måtte åpnes med en gang, og hva fant guttene inni der? Jo, Trilltrall hadde sett Himmelguttens greiner med vintagekuler og vært oppe på loftet hos sine foreldre og funnet tre fine kuler. De kom til å få et mye bedre liv i Trondhjem enn på loftet hos Trilltrallforeldrene. (Bilder kommer!) Utover kvelden rydde det inn med folk, det var så koselig! Herr og fru Flamingo kom ned fra Kongsberg, Lady Longlegs kom med kjæresten på slep.


Det er på tide med et persongalleri-innlegg, guttene ramser jo opp folk i hytt og gevær. Mens man venter på det kan man jo se på kransen som henger på kjøkkenveggen. Den dufter deilig av eucalyptus og gjør at guttene storgleder seg til å få juletreet i hus til uka... :) God helg!

Keiserklem

2 kommentarer:

  1. Høres hærlig ut :)
    God helg gutta!!
    Tove

    SvarSlett
  2. Så hyggelig da! Det er verdt stresset etter slike helger!:) Jeg har en i skrivende stund selv:)

    SvarSlett