lørdag 24. desember 2011

Luke 23 + 24: God jul!

Keiserne holdt planen sin med et innlegg hver dag helt fram til lille julaften. Da sprakk skjemaet gitt, det ble for mye på tapetet til å rekke blogging. Juletreet var ikke ferdig pyntet før rundt midnatt, og karamellpuddingen var i ovnen etter 02.00.Men nå er det altså jul hjemme i andre etasje. Guttene har sett Tre nøtter til Askepott, kranglet litt om hvilken av tightsene prinsen kler best og Dekoratøren og Ellablomsten har delt en klementin. Første julaften i ny leilighet er et faktum.Juletreet er så høyt at det måtte kuttes litt, men tre meter fjelledelgran fra Tautra er tingen altså. Det er så flott at det egentlig ikke trengte så mye pynt. Keiserne har pyntet med favorittkulene i glass, noen i champagnefarge og noen i mint og blått. Hjerter og stjerner i ben og tre, små papirstjerner og et par sopper. Fornøyd!


Ellablomsten lar foreløpig treet være i fred, det samme gjelder pynten. Om man ser bort fra en liten stjerne i tweed, den henger i snutehøyde og har en liten treknapp som frister veldig for små bulldogfrøkner når de er alene på stuen...


Himmelgutten har hatt et voldsomt fokus på stjerne i toppen av treet hele desember. Dekoratøren har ikke hatt helt samme engasjement, men kom opp med ideen om å bruke en papirstjerne i toppen. Det ble en suksess, stjernen er ganske stor og det passer jo på et så stort tre. Lys i den er det også, Himmelgutten monterte lys i over time før han ble fornøyd.


Pakkene er foreløpig ikke lagt under treet, dels fordi de kan bli litt for interessant for Ella, dels fordi det lages alt for mye stygt julepapir. (Man skal da være ærlig i julen?) Det blir nok mange pakker under treet, for i kveld kommer både Dekoratørforeldrene og Dekoratørbesteforeldrene Mor og Far. Mor er litt som en femåring på julaften når det kommer til pakkene. Hun har ikke tid til å vente på sin tur til å pakke ut, midt i runden river hun papiret av...


Nå er det på tide å runde av, ønske alle bloggere, lesere og søte mennesker en riktig god jul! Kos dere masse, slapp av og ta livet med ro. Nyt julen!

Keiserklem

5 kommentarer:

 1. Nydelig juletre!! Og størrelsen på julestjerna var flott... fabelaktig flott idé.
  Ønsker dere alle sammen en god jul!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Ville bare innom å ønske dere en riktig god jul.

  SvarSlett
 3. Jeg kom tilfældig forbi din blog.
  Gode billeder.
  Hvor er dit juletræ smukt pyntet.
  Tak for kigget.
  Håber du og din familie har haft en glædelig jul.
  Ønsker dig og dine et godt nytår.

  SvarSlett
 4. Fjell edelgaran fra Tautra? Fjell på Tautra?? Hihihi. Bortsett fra den digresjonen så var dette ytterst interresant. hvor fant så guttene dette treet.Det er meget meget pent. Jeg er kresen på juletreet mitt, i i vårt hus er det mitt tre ikke ungenes, jeg er supersær sli hehe. Nydelig tre, likte pynten også.
  Så hvor fikk dere tak i det?
  Fortsatt god jul!
  LineCathrin

  SvarSlett
 5. Kjempe flott tre, og så likte eg godt det svarte skapet i bakgrunnen med all den snasne pynten i - spesielt Buddah hovudet.

  Håper dåke fekk mykje snadder under treet, men det trur eg nok.

  Fortsatt gode romjulsdagar til dåke!

  Klem Eli

  SvarSlett