tirsdag 31. januar 2012

Hurra! Trekning!

Hurra-giveaway var jammen stas altså, så mange koselige tilbakemeldinger! I kveld har Dekoratøren lest opp og Himmelgutten skrevet 158 lodd. Oppleseren har følelsene utenpå ullgenseren i aften og har lest kommentarer med brist i stemmen og kleenex-boksen lett tilgjengelig. Sippingen skyldes ikke bare trekning av giveaway; Elvira Nikolaisen og Bertine Zetlitzs tolkninger av Halvdan Sivertsen-sanger skal ha mye av æren... Liten digresjon der, man må jo tøye ut tiden og øke spenningen!


Ellablomsten har fast oppgave med trekning, hos guttene i andre sverges det til gammeldags trekning med klipp og skriv og lapper ut over golvet. Det er sikkert mye enklere med en datatrekning, men hvor er sjarmen der da? Når man går gjennom listene på denne måten kommer man over flere nye bloggperler også, hurra for det!I Farmors gamle aluminiumskjele havnet alle loddene, og en sulten Ella gikk løs på oppgaven med stor iver. En butt liten snute er ikke det beste utgangspunktet for å få små papirlapper opp fra golvet, men hun ga seg ikke. Når hun først fikk en opp ble hun så fornøyd at hun gikk inn for å ta den med seg bort fra papsene for å få spise den opp i fred. Derfor har en del av lappene tyggemerker/er på vei til å bli puslespill.


Marit B./Arvesynden var førstekvinne ut i trekningen! Hurra! Arvesynden ønsket seg kaffe og presskanne, og det var hun alene om blant vinnerene!


Millaskogen ble trukket som nummer to, og hun får tre finfine kopphåndduker fra Bungalow i posten om hun sender adressen sin til guttene. keiserens@gmail.com


Elin Anita ble trukket som nummer tre, og hun hadde mer lyst på et duftlys enn noe annet. Elin Anita må også sende inn adressen sin!


Høytrykk trakk Ellablomsten som nummer fire, og da var hun lei av å bli fratatt lappene når hun først fikk dem opp fra golvet. Derfor er Høytrykklappen ferdigtygd... Høytrykk får en rull med servietter og en rull med spisebrikker tilsendt så fort hun opplyser om adressen sin :)


Silje ble trukket ut som nummer fem, hun får bildet i premie. Send oss adressen din, så er bildet snarligen på vei!


Til slutt trakk Ellablomsten ut tante Designhund, og da stod jubelen i taket! Papsene så for seg beskyldninger om korrupt trekning, men Ella trakk altså ut lappen med Designhund på helt selv. (Hun fant faktisk det andre loddet Designhund hadde tatt i bunken med lodd etter trekning, så det var nok viktig for Ella at kaffesekken havnet hjemme hos Tone og bror Edwin. Hurra!Det var årets første giveaway, og hipp hurra så moro som det har vært! Masse nye følgere både her og på facebook, og ikke minst har vi kommet over mange nye og fine blogger. Takk for oss, nyt tirsdagskvelden!

Keiserklem

17 kommentarer:

 1. Gratulerer til heldige vinnere, og gratulerer til dere for nok en vel gjennomført fantastisk give away!:D
  Klem, Janni

  SvarSlett
 2. Ps: Ella er jo bare bedårende..!!!

  SvarSlett
 3. Herlige, flinke Ella! Gratulerer til alle heldige vinnere! Klem C

  SvarSlett
 4. Fineste trekningsprosessen jeg kan tenke meg! Søte Ella! ♥ Og enda bedre var det jo at jeg vant. Jippi!! Mail med adresse kommer! :)

  SvarSlett
 5. Hei hei...
  ja Ella er bare sååå flink:)takk så masse søte Ella....gi henne en suss fra meg.Dere var ikke alene å snufse når Hver gang vi møtes sto på...jeg tror jeg både lo og gråt...fantastiskt program.
  Da gleder jeg meg til deilig duftlys i posten..Tusen takk,det var en hyggelig overaskelse på en tirsdagskveld.
  Ha en fin kveld
  klem

  SvarSlett
 6. juhuuuu!
  her står også jubelen i taket:)
  SÅ flaks da, er det mulig - flinke Ellablomst!
  den sekken er bare så tøff - gleder oss stort!!!
  KLEM fra Dyrgravveien 36, 3617 K.

  SvarSlett
 7. Håper at det er meg Silje som har vunnet??
  Håper håper.

  Å så fin trekning. Mye bedre en random org trekning ja :)

  SvarSlett
 8. Grattis til vinnerne! Jeg vil også ha en slik hund!!!

  SvarSlett
 9. Hurraaaa til superheldige vinnere!! Og hurra for at jeg endelig kan gå å legge meg. Har sjekket den vidunderlige keiserbloggen sikkert atten ganger det siste døgnet, sååå spent på om jeg var den heldige:) Det er moro med hurra! give away!, det skaper engasjement. Egentlig bør alle kommentere så ofte;) Nydelig kveld til dere!

  SvarSlett
 10. Grattis til vinnerne! Det ser jo ut som om dere har hatt det veldig moro og spennende under trekningen ! :-)))

  SvarSlett
 11. Hei igjen..
  håper det er greit at jeg låner noen bilder fra innlegget her til innlegget jeg skal lage.
  ha en fin dag

  SvarSlett
 12. Gratulerer til vinnerne! :-) Moro! Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 13. Gratulerer til alle de heldige ♥ vesle frøken Ella er utrolig skjønn! *♥*

  SvarSlett
 14. Hipp hipp hurra! Detta var stas!

  SvarSlett
 15. Gratulerer til vinnerne :)) Og Takk til dere som lagde spenningen for oss andre!

  Nydelig kaffeservise i heimen i dokkers (forrige innlegg)!

  Men mest av alt; en herlig flatnesa Ella dokker har ♥ Stor suss i panna hennes herved sendt!

  Ha en fin kveld :))

  SvarSlett
 16. Dette var en sjarmerende måte å presentere vinnerne på, takk for underholdningen. Og så elsker jeg bildene av den lille sorte skjønnheten =)

  SvarSlett