tirsdag 17. januar 2012

Speil, speil på veggen her og der

I kveld har det kommet et Fretexfunn inn i stua. Dekoratøren har mast og argumentert i flere måneder, manillamøbler er på vei til å bli kult. Bilder fra Bolig Magasinet, katalogen til House Doctor, lovnader om at det ikke skal bli påfugltrekk og åttitallsstemning har ikke nyttet. Himmelgutten har ikke hatt troen. Da var det ingen vei utenom, det var bare å kjøpe en stol når man kom over en og håpe på det beste. Stolen står på stuen, og jammen ble den ikke godkjent. Bilder kommer i et eget innlegg!



I stedet er det bilder av et annet Fretex-funn. Det gamle gullspeilet dukket opp en gang i høst, og det formelig ropte på å få bli med hjem i den nye keiserleiligheten. Rammen har fin patina og glasset er så fint at man blir stående og se i det lenge. Det er ikke speilet å nappe bryn i, for å si det sånn... Men det er greit. Man kan se leiligheten fra nye vinkler i det. Det mintgrønne speilet har guttene hatt en stund, det er en stor favoritt i speilsamlingen. Det står flere vegger i kø for å få bære det speilet der!


Ha en fin kveld!
Dekoratøren

5 kommentarer:

  1. Så nydelig med gullramme mot den rå teglsteinsveggen.
    Fin kveld til dere.

    SvarSlett
  2. Speilene er vakre! Speil er flott altså, det gjør noe helt spesielt med et rom. Større liksom. Mer liv.
    Og takk for oppskrift på rabarbrakake under. Nam! Må prøves.

    Ha en fin kveld, mine favorittinteriørgutter. Faktisk!

    SvarSlett
  3. Ja I er bestemt også mine favoritter :-). Smukke spejle. Herhjemme er der også spejle. Hele tre styk fordelt på to stuer. Elsker spejle med tændte lys foran, eller med en lyskæde om. Hyggeligt i denne mørke tid - som heldigvis bliver lysere dag for dag.
    Skøn onsdag til Jer begge - og Ella-blomsten.
    Kate

    SvarSlett
  4. gleder meg til å se stolen - jeg har troen!!

    SvarSlett
  5. Fantastisk fint det nederste speilet der! :)

    SvarSlett