søndag 22. januar 2012

Veggpryd

Det er søndag igjen, og tempoet er lavt i andre. Gutta har spist en lang frokost på pikerommet og husets prinsesse snorket seg høylytt gjennom måltidet liggende foran en varm ovn. Alt er med andre ord som det pleier å være en søndag hos keiserne. Kan man noen gang bli lei søndager? Neppe.


Dagens innlegg handler om en julegave som guttene fikk fra Oslo. Frøken "Once-in-a-lifetime" ga guttene de søteste vaser i keramikk. Midt i julestria ble vasene glemt litt, men da glitter og stas forsvant for noen uker siden dukket vasene opp igjen. Og det er guttene glade for - se så fine de er hengende på teglsteinsveggen på kjøkkenet!


Opprinnelig så Himmelgutten for seg at vasene skulle henge på de store greinene i kjøkkenvinduet. Men i etterjulsoppryddingen fosvant greinene ut på balkongen, og vil nok få en aldri så liten pause. Derfor endte vasene opp på teglsteinsveggen mellom kjøkkenet og pikerommet. En ferskengrein fikk også være med å pynte opp veggen. Vårlig veggpryd rett og slett.


Frøkna som fant vasene til gutta er alt annet enn veggpryd. Verdens festligste dame står nemlig ytterst sjelden inntil veggen, hun liker heller å være med der det skjer. Interessen for de små tingene deler hun med gutta, og gaver fra henne går derfor rett hjem hver gang.


I Trøndelag skinner solen i dag og Ellablomsten har insistert på en lengre tur i godværet. Fedrene kan ikke si nei til de bedende dådyrøynene til den lille prinsessen. Ella vet godt hvilke kort hun skal spille på.

PS. Husk guttas store giveaway som pågår. Premier, påmelding og hva som feires finner du mer om her.

Ha en fortreffelig søndag!
Himmelgutten

5 kommentarer:

 1. Utruleg vakre vasar! Slike har eg ikkje sitt før. Veit dykk kor ein kan få tak i slike? :)

  Her har det også blitt turgåing i finværet, herlig!

  Ønsker dykk ein fin søndagskveld vidare!
  Klem Helene

  SvarSlett
 2. Flotte vaser, passer godt på veggen dar. Ha en fortsatt god søndag

  SvarSlett
 3. Kjempefine,nydelig med den sommerfuglen!
  Ha en super duper uke:))

  SvarSlett
 4. Ja hvem kan motstå disse vidunderlige intenst søte bulleøynene som stirrer deg i senk. ;) Min bullefrøken fikk seg en lang tur i snøen i går til hennes store glede. Jeg blir så glad av å se goklumpen rase rundt. :)

  SvarSlett
 5. Så fine vaser -hvem er de av og hvor kan man få kjøpt dem skal tro?

  SvarSlett