lørdag 21. januar 2012

Blodfattig

Keiserene har gitt KitchenAid'n framtredende plass på kjøkkenet. Både den og blenderen er satt tilgjengelig så de skal brukes oftere, og for selve kjøkkenmaskinen sin del har det virket. Den er i bruk flere ganger i uken. Den har fortsatt ikke fått mer ekstrautstyr enn juicepressen, og det er denne som brukes flittig for tiden. Blenderen derimot, den står og samler støv. Noen som bruker blenderen sin ofte og vil gi keiserne et tips?


Det går med ganske mange appelsiner når man presser juicen selv. Dekoratøren har kommet fram til at det er liten sammenheng mellom pris og mengde saft i appelsiner. Barndommens favoritt blodappelsinen er heller ikke like blodig som den en gang var. En appelsin blir ikke rød av at man legger den i et rødt nett og limer på en etikett som sier at den er rød. Den blir ikke søt av at det står på samme lapp heller.


Nyt lørdagen, og husk Hurra-giveaway!

Keiserklem

6 kommentarer:

 1. Et liten gutt i familien min ville ikke spise blodappelsiner, "for de hadde slått seg"!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Da er det på tide med en liten hilsen fra meg. Jeg har vært "smugleser" en tid nå;) og har storkost meg med festlige historier, spennende innflytting og nydelige bilder av både hus og sjarmtrollet Ella, sukk:)
  For å kunne følge med litt bedre så legger jeg dere til i bloggrolleren min, håper det er greit.
  Kan tipse om at blenderen som jeg skjønner allerede står fremme fort kan lage de deiligste frokostsmoothies eller nårsomhelstpådagensmoothies, det tipper jeg dere allerede viste, hihi;) Hvis blenderen er av merke KitchenAid er den jo i og forseg et smykke som godt kan stå fremme til pynt. Fikk selv kjøkkenmaskinvarianten til jul og den pryder benken så fint atte. LoVe It:)

  Ønsker dere en fiiin helg.

  Klem fra Nina :)

  SvarSlett
 3. Har ikke så mange blendertips, jeg ville bare si at bildet deres i dette innlegget var fullstendig smashing!

  SvarSlett
 4. Hvor har dere fått tak i blodappelsin? Jeg har ikke spist slike siden barndommen på 80 tallet. ;)

  SvarSlett
 5. Det er visst sånn at det heter ikke blodappelsin lengre, det var visst ikke så selgende navn. Så de endret navnet til rødappelsin. Jeg har aldri spist sånn appelisn noensinne, jeg ville jo ikke ha appelsinblod! ;)

  SvarSlett