torsdag 27. desember 2012

Du grønne glitrende

Treet kom på plass hos guttene i andre allerede på fredag, og lørdag ble det pyntet. Tidligere i høst spådde Dekoratøren at julepynten kom til å få temaet "det som ikke er utsolgt", og slik ble det. At de mintfargede silkehjertene fra Oi Soi Oi fortsatt var på lager den dagen var helt greit, Dekoratøren hadde håpet på at de skulle få prege treet i år. Sammen med pappmasjékuler fra Madam Stoltz og brunsvarte stjerner fra Bloomingville fikk de spille hovedroller på årets edelgran, dansk den også.Mindre pynt på treet i år, til og med færre lys siden en av slyngene med juletrelys sa fzzt før den kom ut av esken sin. Like fullt er det et særdeles beroligende tre å se på, 2,9 meter høyt og med grener helt ned til golvet. Foten er skjult i en kaffesekk, noe som ikke anbefales siden det er en større prøve på parforholdet å få tre og fot oppi sekken enn det er å montere kjøkken.Julen har virkelig roet ned pulsen på keiserne og Ellablomsten. De har hatt fri helt fram til i dag, for i dag har det vært varetelling og utsending av pakker igjen. En del varer er satt ned med opp til 60% i nettbutikken, førstemann til mølla!

Ha en fortsatt fin jul!
Keiserklem

4 kommentarer:

 1. Ja smukt ser det i hvert fald ud,Jeres træ. Herhjemme er det også foden på træet, der skaber de største problemer; og sætter harmonien på prøve:-) Når man vil have et træ til loftet, har det som oftest en kraftig stamme, som ikke bare passer til den gamle tyske juletræsfod i smedejern. Der skal med andre ord skæres noget af, før træet kan stå der i al sin glans, og det kan godt nok være noget af en udfordring:-) Hendigvis lykkes det hvert år, og julefreden kan indfinde sig:-)
  Rigtig glædelig jul, I to og Ellablomsten.

  SvarSlett
 2. Nydelig tre!! Vi hadde striesekk tidligere men den er forkastet av flere årsaker, bl.a. lekkasje under etter søl som vi ikke så. Gulvet var ikke pent under etterpå... Nå er vi så heldige at juletrefoten passer perfekt oppi en sinkbalje vi hadde stående! Ikke mer stykk juletrefot, og heller ikke redd for søl på gulvet. Videre god jul og godt nyttår til dere alle tre!

  SvarSlett
 3. nydelig tre med nydelig pynt! Og jeg elsker hyllen med alle fine tingene i:)
  Ha en fin helg og nyt resten av julen:)

  SvarSlett
 4. Så fint! Digger stylingen inni hylla også:) God romjul!

  SvarSlett