torsdag 13. desember 2012

Gledesstjerner

Oppe i andre våknet keiserne hverken til luciatog eller nystekte lussekatter i dag. Ella snorket seg elegant forbi begge fedrenes vekkerklokker. Det gjorde forsåvidt Dekoratøren også. Hektiske dager med pakking av fine julevarer, gaver til kunder over det ganske land og oppakking av nye varer har gjort sovehjertet stort. Kroppene er slitne, men så fornøyde. Energi får gutta av mang en hyggelig tilbakemelding fra fjærn og nær. Det er utrolig gøy å få bekreftelse på at man gjør noe rett selv fra de man ikke kjenner. Stas rett og slett!


Adventskalenderen har nå flere åpne enn lukkede luker, og julegavehandelen er noe som opptar noe og en hver. Kveldens tips til nettopp julegave er de finfine stjernestakene fra Aspegren. I tre forskjellige farger og to ulike størrelser setter de farge på alt fra bord, hyller og vinduskarmer. Ja, selv små franske bulldogdamer har ønsket seg disse til jul. Hun er fast bestemt på at det er plass til noen ved siden av senga hennes. Fedrene er noe mer usikker der. Det de derimot er sikre på er at stjernestakene egner seg både til jul og utover vinteren. Kanskje til og med på sommerbordet som skal pyntes når snøen har smeltet igjen.Keiserne synes flere burde få spre litt fargerik glede i sine hjem, så de slår til med å tilby en skikkelig god pris på samtlige stjernestaker fra Aspegren frem til jul. For kun kr. 19,- (små) og 29,- (store) er det i grunnen ikke noe å tenke på! Bland fargene, størrelsene og sett mange sammen. De trives visst best i lag, det har guttene fått høre av den veslevoksne bulldogdamen.


Så for de som forsatt lurer på hva de skal kjøpe til lillebror (ja, for det kan faktisk tenkes at han også vil bli glad for disse dropsene av noen lysestaker), tante, venninne eller nabo - så anbefales det å ta en nærmere titt i den nye tilbudskurven i nettbutikken!

Ha en strålende kveld!
Himmelgutten

3 kommentarer:

  1. Jeg har allerede købt et par af de fine stjernestager og brugt som gave til min datter. Superfine farver. Det er sørme et godt tilbud I der har kørende.
    Håber I får en dejlig december, og ikke er alt for flade, når vi kommer til juleferien.
    Knus fra København - hvor det er iskoldt :-))!

    SvarSlett
  2. Herlige fargerike stjerner! LIKER :-)

    SvarSlett