mandag 17. desember 2012

It's beginning to look a lot like Christmas

Dekoratøren og Ellablomsten har vært hjemme alene i helgen, Himmelgutten måtte ta julegave-bytte-besøksrunden på Østlandet alene i år. Både lørdag og søndag ble det sendt pakker til fine kunder, og i dag ble det tre runder på posten for Dekoratøren. Den siste, kraftig forsinkede esken med Happy Lights kom i ettermiddag. Det var like før sjåføren fra posten fikk en klem, for den kom i grevens tid. (Det som ikke er forhåndsbestilt blir lagt ut i nettbutikken i morgen, det dreier seg om fargen Winter 35.)


Søndag fikk Dekoratøren juleånden over seg. Vanligvis har kuler, krutt, mose og glitter vært framme i november hjemme hos keiserne, men ikke i år. Åpningen av nettbutikken har tatt all tid både i praksis og tenketid. Med litt av julealbumet til Michael Bublé kom julestemningen krypende og en etter en ble vinduskarmene på stuene forvandlet. Den ene fikk romme telyslyktene fra Oi Soi Oi, de ble med hjem til låns for bloggetreffet og har blitt stående siden. De er vakre både med og uten lys, og har fått følge av en gammel glassflaske og kuler i brunt og blått. Til jul i fjor klarte guttene å produsere hjemmelagede julegaver, de var ferdig pyntet i god tid og dette på toppen av at de var midt i oppussing av leiligheten. Det blir nok jul likevel, selv om julekortene ikke blir skrevet før i januar...


Fristen for å sende pakker som garantert skal komme fram før jul har som sagt gått ut, men keiserne sender selvsagt pakker fortløpende helt fram mot helgen. For de som har lyst til å stikke innom vårt showroom på Møllenberg i Trondhjem så er det denne uken åpent for besøk, åpningstider kommer på facebook. Det aller meste av sortimentet i nettbutikken er å få kjøpt der, med få unntak. Stikk gjerne innom, om det er for å se eller for å handle, velkommen skal du være!
Keiserklem


4 kommentarer:

 1. Samme her! Treg start på pynten , men det tar seg nok opp snart :) Nydelig i vinduet ditt og de kulene var sååå fine! Jeg har malt og pakket inn, brukt decopage og styra felt for å få riktig look på juletrepynten i år...
  Nå mangler jeg bare treet...

  Ha ei fin jul!
  Veronika

  SvarSlett
 2. Hei keiseren! Dette er tremenningen - eller en av de...
  Artig å se Almas sofa her - min sønn har sovet sine første "stor gutt år" i hennes seng! Historien om jobb bytte har ett par detaljer iflg. min far den "bor -gåtte" ingenøren. (Elses sønn- han hadde forresten fått sikkelig kick av dette :-))) Jeg liker virkelig bloggen din og er særdeles interersert i 9 gledes stjerner, men klarer ikke å ta en avgjørelse mht. størrelse.
  Jeg blogger litt også, så besøk meg på http://recyclingmama.squarespace.com hvis du får tid i siste jule inspurt!
  Beste hilsner til deg og dine!
  Klem tremenningen!

  SvarSlett
 3. God jul og godt nyttår ønskes deg og dine! Blogghilsen fra Ellen.

  SvarSlett