søndag 30. desember 2012

Smugtitt på 2013

Først på desember var guttene i København. Det har de vært hver jul siden de ble sammen, i år var det både business og pleasure på programmet. Broste åpnet dørene til sitt showroom og guttene takket ikke nei til invitasjonen. Å få se hva designere og innkjøperne hadde satt sammen til Vår/Sommer2013 var stor stas. Broste var den første leverandøren guttene handlet hos da de gjorde virkelighet av drømmen om egen nettbutikk. Da passet det fint å starte innkjøpene for 2013 hos samme leverandør.


Broste har et bredt sortiment, men en enkelt sammensatt kolleksjon. Den inneholder flere stilretninger, men alt har en lett gjenkjennelig Broste-vibb over seg. Materialbruken må stå i hovedfokus, for det er dette som går keisere rett til hjertet hver gang de ser varene. Keramikken fra Broste har noe eget, og denne sesongen har keiserne kjøpt inn mer keramikk enn før. (Det handler ikke bare om varene, men om at keiserne har lært seg å pakke keramikk som skal sendes også...)


Puter er Broste også god på, og putene på bildet over blir å finne i nettbutikken om ikke lenge. Titter du i kategorien Kommer snart vil du finne bilder av det som kommer på nyåret. Mye kommer til å være på plass allerede i midten av januar, og det er sannelig ikke lenge til. Dekoratøren og Ellablomsten må nok starte nyttår med å rydde i hyllene så alt får plass. Det er noen år siden nevnte mann drev butikk, så han hadde elegant glemt at varetelling skaper mer rot, ikke orden. Jaja, noe skal man da ha å gjøre også.


Selv om keiserne har kjøpt bare ting de liker selv, så er det noen ting de får høyere puls av. Trevarene på bildet over er et eksempel på det. Den store bollen, salatbestikket og det ene fatet kommer i nettbutikken. Overflaten på treet er like vidunderlig matt og mykt som det ser ut på bildet. Dette er laget av mangotre, men det er lysere enn mye av det som har vært på markedet de senere år. Dette skal keiserne ha med hjem den dagen det kommer, det er nesten så de ikke klarer å vente...


Det var en smugtitt på noe av det som kommer i 2013. Mye er kjøpt inn allerede, og mer blir klart i messemåneden januar. Er det noe du savner i sortimentet, noe fra en av våre leverandører du gjerne skulle hatt, vil vi selvsagt prøve å hjelpe deg så godt vi kan. En ny kategori med "Forhåndsbestilling" vil komme i nettbutikken etter hvert. Der vil du finne blant annet den store hvite lampen keiserne såvidt viste fram her!

Alle bildene er lånt av Broste, siden snapshots av ordrebekreftelsen ikke hadde vært fullt så inspirerende. Ha en fin siste 2012-søndag!
Dekoratøren

2 kommentarer:

  1. Hurra! Dere er så flinke : ))

    Gleder meg til fortsettelsen!

    SvarSlett
  2. Mega-hurra for lange kertel-lys!! Dere er best! Godt nytt år til dere tre :)

    Hilsen Marte

    SvarSlett