torsdag 18. november 2010

Julepyntabstinenser

I fjerde etasje har julen stort sett startet tidlig i november. Ikke noe juletre, men glasskulene har tatt kommandoen over lysfatene, og kongler og greiner har bygget rede i vinduskarmen. I år er det foreløpig lite pynt framme. Første runde med svibler og amaryllis er snart avblomstret, runde to er allerede i hus.Himmelgutten er på vingene denne helgen, og Dekoratøren skal få være med på tur til København. Hyyyl! Ingenting er som en førjulstur til Købehavn, dette blir tredje julen på rad guttene samler inspirasjon i Kongens by. Dekoratøren blir satt av på Kastrup før klokka få opp begge øynene på en gang, mens Himmelgutten kommer et par timer senere. Med andre ord er tiden begrenset, lista over butikker man må innom lang og kartet tegnet. Nåde den butikken som er utsolgt for det guttene har tenkt å kjøpe. Nåde The Royal Cafe om det ikke er et ledig bord klokken på vei fra Strædet og rett inn på Illum. 


Dekoratøren skal spise morgenmad alene i byen, Axel Hotel Guldsmeden er hoffleverandør av morgenmad når trøtte trøndere kommer rett fra Kastrup til København styggtidlig. Nåde Axel om det er tomt for tamarindsmør!


Kveldens bilder er fra lysfatet på salongbordet. Her kommer det snart kongler og kuler i sølv, grått og brunt. Det kribler i pyntegleden, neste uke skal adventsbrettet pyntes!
Dekoratøren

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Kristine fortalte meg i går at det var din blogg å sånn dette her! Artig! Dere har det kjempefint, og stua ble meeeget nice :) Legger meg til som følger jeg!
  Ha en finfin dag!
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se endelig juledekorert hjem :)
  Kos dere i Køben og god helg :)

  SvarSlett