torsdag 17. mars 2011

5 minute makeover

Guttene i fjerde bor passe sentralt i Stiftsstaden. Det er grei avstand til byen og jobb for begge to, det er ikke langt til favorittkafeen. Det som ikke er greit er avstanden til postkontoret, det ligger i feil retning på vei hjem fra jobb. Dekoratøren har spurt pent om å få endre postkontor til en av "Post-i-butikk"-butikkene man passerer på vei hjem fra byen, men neida. Da må man leie seg en postboks på ønsket "Post-i-butikk"-butikk.


Dekoratør-foreldrene bor på den andre siden av byen og har skal få posten sin i en "Post-i-butikk"-butikk. Skal få, det er 50/50 sjanse for at neket med noe mangelfull postbehandlingskurs glemmer å sende en lapp om at pakken til paps'n har kommet. Når dette skjer tar paps'n på seg den strengeste lærerstemmen, tar med seg et bredt spekter med himle med øynene-fakter og tropper opp med fynd og klem. Stakkars den som ikke har en pakke å gi paps'n da.


I dag måtte Dekoratøren til pers, ellers hadde han måttet gå uten kontaktlinser en stund. Stress-stress-stress på bussen etter jobb for å rekke postkontoret før det stengte. Usikker på hvilken bussholdeplass som var nærmest hoppet han av på det han trodde var nærmest. Det var i hvert fall nærmest en gjenbruksbutikk guttene aldri har kommet seg innom, og tenke seg til at den var åpen! Dekoratøren gav seg selv 7 minutt og 30 sekund før han måtte løpe opp til postkontoret.


Butikken var svær, og full og veldig ryddig. Det var langt mellom godbitene, og de som var der var høyt priset. Langt mellom kuppene, med andre ord. Damen som prøvde klær var nok ikke av samme oppfatning, hun hadde funnet seg et fotsidt and then some cape i kremfarget ull. Her snakker vi vikingkostyme-cape, det var formerlig så man kunne se håret hennes flette seg til en kanelsnurre over hvert øre. Dekoratøren evakuerte området før dørene til sølvtøyskapet ble låst opp, det var jo linser og postkontoret det brant under føttene for.


Fem på hel stod Dekoratøren i døren på postkontoret, bare for å kunne konstatere at det var åpent en time til. So much for hesbles og småløping på rødt lys. Det ble en kjapp runde innom Mester Grønn før det bar hjemover i solen. Vel hjemme stod solen på inn stuevinduet, og du og du så skittent det var. Fram med klut og Nylonvask, vinduene fikk en 5 minute makeover og nå ser man til og med ut. Himmelgutten så ikke at det var vasket da han kom hjem, så han får nyte før og etterbilder i dette innlegget han også.

Ha en fin-fin vårkveld!
Dekoratøren

2 kommentarer:

 1. Det som er så inmari bra her hos dere, er kombinasjonen av lekre bilder, satirisk humor og gode hisotrier! Jeg må alltid trekke på smilebåndet!*smil*

  ...kjenner meg forøvrig godt igjen i post-problemet.....Synes mitt er altfor langt unna også-aller helst skulle jeg gjerne hatt det innen en max radius på 40 m...ja det er lov til å drømme..*blunkesmil*

  SvarSlett
 2. Nå har jeg ledd meg nedover i innleggene, gutter. Takk for at dere lyser opp i denne verden! :)

  Bor dere i Trondheim? Sønnen min studerer på NTNU og bor i en leilighet i et av disse sjarmerende gamle husene sentralt i byen, Nedre Møllenberggate. :)

  Ønsker dere begge en herlig og glad helg!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett