torsdag 24. mars 2011

Hot stuff

NIB vil se bokstaver, og de finnes det jo en del av rundt om i bloggeverdenen. Det er et par bokstaver hjemme hos keiserne også, og i dag kommer tre kjappe bilder fra kjøkkenet. Sementbokstavene brukes her som bordskånere. De koster ikke mer enn 29,- pr. stk. og det må man jo kalle valuta for pengene... De burde fått filtknotter under seg, nå lager de litt for mange riper i bordplata til at det kan tolereres. Det blir helgens enkle DIY-prosjekt på Dekoratøren.


Som liten husker Dekoratøren at mams'n hadde bordskånere i bast. De luktet alltid svidd og hadde en gang vært grønn eller rød i fargen. Det er ikke alle barndomsminner man savner og er sur for at ble kastet gitt.


Kaffekannen på bildet skulle egentlig vært solgt på bakgårdsloppisen sist høst. På vei ned fra loftet ble den reddet unna salget og satt ned i kjelleren i stedet. Den hadde en kusine i litt annen fasong og med humleblomster på som stoppet opp i gangen, den havnet på sommerhuset til tante Gudmor. Det var like før den havnet på giveaway, men etter en liten testrunde med kaffe ble den tatt inn i varmen for alvor. Det er litt stas å sjenke kaffe fra en lekker kanne, her må det ryddes plass i skapet.


Godt ut på vidda som vanlig, det var bokstaver som skulle vises fram i dag. Det er flere bokstaver rundt om i leiligheten, kanskje blir det et eget innlegg en gang snart?

Dekoratøren

6 kommentarer:

 1. tøffeste bordskånere!
  me like
  klem

  SvarSlett
 2. Hærlige bordskånere! Lurt med filknotter under ja...må le av gamle barndommsminner og lukten av brent plast...smil...

  Fin dag te dæ! :)

  SvarSlett
 3. Luuuuurt! I might steal this... :)

  SvarSlett
 4. Åhoo, nå ble jeg meget inspirert! Dere er uten tvil nokså geniale... :) Tipper mange kremmerhus kommer til å selge mange HOT-er de kommende dagene... Jeg må i alle fall ha!

  SvarSlett
 5. Hello på dere!!!
  JA!! ..det er et Figgjo fat!!
  ..står høyt på elsk-listen min :)
  Var så heldig å finne enda et, bare i en annen form her om dagen også..
  *lykke*

  ...Kule bokstaver fra Kremmerhuset..
  Får liksom aldri nok av bokstaver jeg*ler*

  SvarSlett
 6. Dette var kjempestilig! Meget god idé :)

  SvarSlett