mandag 14. mars 2011

Baby Air

Dekoratøren har som sagt fått baby. Baby Air overtar som blogge-laptop fra dette innlegget av, og etter litt innstalleringstrøbbel er nå alt på stell. Baby Air veier nesten ingen ting, er tynnere enn InteriørMagasinet og kjapp. Kjapp til alt.


Den kommer til å få være med på mye moro framover. Baby Air veier så lite at den kommer til å få være med på kafé av og til, Dekoratøren har planer om på blogge fra kafé for første gang snart. Så får det heller være at det vil se fryktelig homo ut, det er vel liten tvil til vanlig ellers heller...


Baby Air har en nyere versjon av iPhoto enn den gamle hvite damen som nå er pensjonert. Den er fortsatt litt uvant, men funksjonene blir nok morsommere når man får satt seg inn i det. En av funksjonene er at det letes automatisk etter ansikter i alle bilder. Så må man tagge dem med navnet, fortrinnsvis den som er på bildet, og da kommer det opp flere forslag til bilder som kan være av samme person.


På det viset får man bevis for flere teorier og påstander. iPhoto har store problemer med å skille Himmelgutten og Dekoratøren fra hverandre, Dekoratør-paps'n fra James Dean og Gudmor fra Gudfar. Det er ikke enkelt, men desto mer underholdende for den som skal tagge. Dekoratøren lar seg også fryde av å se at putetrekket Inder Eddie komme opp som ti ansiktsforslag på en tidligere kollega.


Himmelgutten er en smule sjalu, kan du forstå det?

Dekoratøren

6 kommentarer:

 1. He he:-) Du er utrolig! Fantastisk gøy å følge med på bloggen din!

  SvarSlett
 2. Den der er snacks altså! Gleder meg til det første innlegget fra kafé. :)

  Forresten, gjett hva jeg baker i kveld da. ;)

  SvarSlett
 3. herrrlich!!!
  må få informere herene om at dere nå er blitt fast kveldslektyre her i huset! både jeg, Mannen og Store Prinsesse ler hjertelig av deres fantastiske spissformuleringer!
  takk, kniks og bukk!!

  SvarSlett
 4. jo, forstå kan jeg absolutt...av den enkle grunn at jeg er: Misunnnneliiig!*blunkesmil*

  Nydelig baby (Les: mac) i hus altså!

  SvarSlett
 5. åj, så heldig!!...min kjære macbook summer og bråker og tror han sier takk for seg hvert øyeblikk.
  Stilig blogg du har - jeg blir med videre ;)

  SvarSlett
 6. Haha :D Så heldig eks kollegaen er da, knis :)
  Og gratulerer med en sånn fin liten sak!

  Klem
  Amalie

  SvarSlett