søndag 20. mars 2011

Bare bambus

I fjor våres kom den første bambusbollen i hus oppe i fjerde. Den hadde en mintgrønn farge og var av merket Oi Soi Oi. Siden da har flere boller blitt tatt inn i varmen. Etter Dekoratørens shopping-spree i London på forsommeren fikk den mintgrønne bollen en rekke søsken i forskjellige farger.


Bollene står fremme både her og der hos guttene. En brukes til brød under søndagsfrokosten, og en annen rommer til daglig frukt på kjøkkenbenken. Noen står i skapet og venter spent på hva som skal puttes oppi neste gang den ser dagens lys. Andre igjen har fått selskap av både keramikkhjerter og buddhahoder, og pryder kommoden på soverommet.


Bollen på bildet ovenfor kommer fra Sandefjord og var den første som kom i hus. De på bildene nedenfor dro Dekoratøren som sagt med seg hjem fra London, og kommer fra Habitat. Fine fine bollene!


Fargeskalaen blir guttene sjelden lei. Med tanke på vårfargene som preger stua, passer bambusbollene perfekt inn. Ikke at det var avgjørende i grunnen. Fine boller er det vel alltids plass til oppe i fjerde.


Nå er det søndag, og guttene ligger nok en gang stappmette og langstrakte på sofaen. Bursdagshelg del to er over. Det blir kakeforbud frem til ferie nå. Bambusbollene får heller fylles med mango og granatepler. Guttene må heretter innbille seg at det gjør samme nytten. Yeah right!

Ha en super avslutning på helgen!
Himmelgutten

7 kommentarer:

 1. Veldig fine boller! Jeg liker godt de støvete fargene på dem, og de hadde passet godt inn her hjemme. :)

  SvarSlett
 2. Nei og nei, jeg som alltid har trodd at bambus-boller er sånne tykke litt fjumpete greier som de har på IKEA... IKEA-bollene må være den lutt tykke og uelegante kusinen til disse! Nyttige er de sågar også (mitt mantra er at alt være anvendelig på ett eller annet vis, bor man trangt så bor man trangt!)

  Setter på ønskelista...

  SvarSlett
 3. Litt heder og ære til keiserens nye trær venter inne hos meg. Kjempefin blogg : )

  SvarSlett
 4. Kjempefine de bambusbollene, Ikke slik jeg trodde de skulle være i det heltatt. Og fargen på dem er fin... kan ikke si jeg har sett sånn boller rundt, om. På tide å kikke etter tydeligvis :-)
  Ha en fin mandag og en fin uke

  SvarSlett
 5. Bambusboller trenger ikke være sånne klumpete som på IKEA, nei. Oppbevaring må jo være fint, spesielt i en liten leilighet. :o)
  Boller av dette slaget finnes i flere interiørbutikker, blant annet Kremmerhuset.
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 6. Må luske innom Kremmerhuset neste gang jeg er i sentrumsnære strøk (og ikke på jobb - kanskje i morgen?)

  Ha en fortreffelig natt!

  SvarSlett
 7. Flotte boller....der er mange flere bambusprodukter på hosolivia.no...en helt ny netbutikk med produkter købt personligt i Vietnam.

  SvarSlett