søndag 27. mars 2011

All dressed up but nowhere to go

Dekoratøren satte seg som mål å komme seg ut av huset og på samlermesse før søndagskaffen i dag. God frokost, lang dusj og på med skjorte og slips. Man trenger ikke sture inne selv om man er alene hjemme. Etter at håret var stylet til nye høyder var det bare å kaste et kjapt blikk ut vinduet, det snødde/regnet alle veier igjen. Det pisket på glasset, dette ble for trist.


Det var bare å ta av seg skjorta og slipset igjen, planen om en tur ut i solen ble erstattet med husarbeid. Ikke så veldig festlig en syssel å bruke søndagen på, men det må jo som kjent gjøres en gang i blant. Hvorfor ikke starte med å tømme oppvaskmaskin? Den var ferdig og tørr og det hele, her så Dekoratøren en myk start på pliktløpet.


Som sagt i et tidligere innlegg har det kommet en del nye glass til samlingen. Nye glass skal også ha sin plass, her måtte det ryddes litt i hyllene. Godt i gang med ommøbleringen av drikkeglass klarte Dekoratøren å miste et glass som så trillet pent ut av skapet, dro med seg tre til på veien og landet med et stort smell i kjøkkenbenken. Der sto alle glassene som ventet på ny plassering i skapet. Litt svinn må man regne med, og det ble jo tross alt bedre plass etterpå. På listen av casualties endte tre Aalto-glass, to eller tre marokkanske teglass og to enkle med sølvkant. På mirakuløst vis overlevde alle arvede og gamle favoritter.


Å begi seg ut på tallerkenstabling etter en slik happening ble for risikabelt, det var bare å pønske ut alternativ 2 på hva innesøndagen skulle brukes til. Påsken er snart her, og siden guttene ikke skal være hjemme da må det pyntes til påske i god tid før dagene er her. Fra loftet ble eskene med påskepynt hentet ned.


Det ble forsiktig pynting av geviret med gamle egg, litt rullering på småmøblene og hedersplass på det nye bordet fra Chez Nous. St. Markus megler mellom rustikt tre og indonesisk aluminium, det er godt å se på noe nytt innimellom. Eggene og telysholderne har vært med siden 1999, her snakker vi årgangspynt. På bildene stråler solen, den var nemlig hjertelig tilstede en halvtimes tid på ettermiddagen...


Plutselig er helgen snart over, Himmelgutten kommer stiv og støl hjem fra Alpene om en times tid. Det er nesten så man skal unne seg et glass portvin sammen med Ella Fitz i soafen.

Ha en fin-fin søndagskveld!
Dekoratøren

7 kommentarer:

 1. Kult!!!
  Ha en fortsatt fin søndag:)

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Så trist med glassene som ble knust, sånn kan det gå noen ganger:)
  Kjempe stilig pyntet til påske, så fine rustikke ting! Lekkert!!

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Klem Line E.

  SvarSlett
 3. Love St.Markus! Fine bilder!

  Klem e

  SvarSlett
 4. I bor så fint. Det er dejligt at følge med. Blev Himmelgutten ikke glad for at komme hjem til et påskepyntet hjem, tømt opvaskemaskine og glassene smukt arrangeret? Du havde i hvert fald fortjent et lille glas efter den kedelige oplevelse med de knuste glas. Jeg hader, når den slags sker, men du kunne heldigvis fokusere på det positive - og det endda på sådan en kold og fugtig dag.
  God uge til Jer begge - og velkommen hjem:-)

  SvarSlett
 5. Hærlig hærlig!!Ja, det er ingen vits å kjede seg på en søndag!Fin mandag og ny uke til deg!!

  SvarSlett
 6. hei. Utrolig inspirende,humoristisk og bra blogg altså.. følger dere med glede ;)

  SvarSlett