lørdag 19. mars 2011

Not just another DAY

Guttene i fjerde etasje har besøk denne helgen. Herr og fru Flamingo har kommet oppover fra Kongsberg og er endelig på Trondhjemsbesøk igjen. Trondhjem varter opp med klassisk trøndervær, sol, snø, vind og regn om hverandre hele tiden. Det hindret ikke en trivelig bruktbutikkrunde i byen i dag, Fru Flamingo slo følge med keiserne mens Herr Flamingo gjorde byen sammen med barndomsvennen Gromgutten. Fruen endte opp med både gammel vinyl fra Stas og likørglass fra Etter min morfar.


Gjenforent med gutteklubben grei på fine Bakklandet endte alle fem opp med en iskald pils på Bakklandet Skydsstation. Keiserne er jo glad i det danske og spiste sildetallerken med en lille en. Plassen er en ren idyll, Dekoratøren fikk lyst til å lage et eget blogginnlegg om plassen, så sjarmerende er den danske damen bak disken i sin prikkete nylonkjole og øreklips. Vi får se...


Det ble ikke de helt store varpene på guttene, men en puff dukket opp på Fretex. En puff som skal trekkes om og bli en ekstra sitteplass på stuen. Må bare finne den der stiftepistolen først, og den har ingen sett på noen år. Putene på bildene er fra DAY og inngår i en litt langsiktig plan med bare sort/hvite puter i den sorte sofaen. Dritkule er de i hvert fall! Kanskje puffen skal få trekk som passer til dem?

Nyt lørdagskvelden!
Dekoratøren

4 kommentarer:

 1. En lørdag på Bakklandet er ikke å forakte! Finfine puter!

  SvarSlett
 2. På Bakklandet kan livet nytes. Ingen by er så fin som Trondhjem når det er fint vær...hundetur langs Nidelva er heller ikke dumt! (veeeldig mange som jogger der?!!)
  Så herlige puter - så godt det er å ha en god interiørplan!
  Masse klemmer fra Tone

  SvarSlett
 3. Tr.heim er en fin ny:) Høres ut som dere hadde en super dag med gode venner:)
  Kjempefine puter BTW:)

  Ønsker dere en solrik søndag og en flott ny uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en fantastisk flott helg gutter, trivelig som alltid selv med skiftende trøndervær. Likørglassene er håndvasket og satt trygt inn i skapet langt unna klumsete Gromgutten som gorde sitt beste i å knuse et par av dem. Gleder meg til innta hjemmelaget frokostblanding i fine, nye skåler, tusen takk :)

  Håper go' guttene i fjerde får en flott uke. Vi har hatt en helg vi kommer til å lever lenge på, hurra for det.

  Stor klem fra Herr og Fru F

  SvarSlett