onsdag 2. mars 2011

Ella, under my umbrella

Det er noe eget med fargede sangerinner, de har en klang i stemmen som få blekansikter kan skilte med. Nå siktes det ikke til Rihanna i overskriften her, hun kan fint få stå i ro under paraplyen sin. Hun kommer til kort mot Ella Fitzgerald og resten av jazzens ukronede dronninger.


A tisket, a tasket, I love my yellow basket, synger Ella. Dekoratøren har litt tungt for å oversette den første delen av refrenget, og har lurt lenge på hva det betyr. Helt siden han som ung og håpefull aspirant i korpset fikk utdelt noter til nettopp denne sangen. At det ikke låt bra er ingen overdrivelse, det låt nok alldeles grusomt. Tenk å la små barn forsøke å spille denne sangen... Det er en enkel sak å google seg fram til en eventuell mening, men da forsvinner kanskje minnene om knising over tittel og særs falske toner milevis unna takten de var tenkt å spilles i.


Dagens bilder er en sniktitt på keisernes nyanskaffede bordparasoll. Den er håndmalt og håndskjært på Bali, og bært hjem til leiligheten i hånden. Hvor den skal stå er 100% uklart, men den var så fin at selv ikke Himmelgutten fant noe argument for å vente med kjøpet. Nydelig er den i hvert fall!

Ha en fin kveld!

Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Liker ho Ella eg også:)Men i korp/aspirantsvariant, oioi...har hørt på den sangen i årevis på jobb, og blir ikkje lei den:) Og når eg begynte i byen så måtte eg kjøpe samleplata for å ha den der også.Hører liksom til!

    SvarSlett