lørdag 5. mars 2011

True Grace

Med fare for å virke snobbete og gjentakende, her kommer enda et duftlysinnlegg. Denne gangen er lyset det er snakk om fra True Grace, og innkjøpt på chablis- og proseccofylla i London. Dekoratøren var nemlig på Londontur i juni i fjor, en hemningsløs shoppingtur sammen med gode kolleger. Malene, Eksil-trondhjemspia, Ms. Hepburn i lave sko og undertegnede tasset rundt i Kings Road og uten klokke og med armene fri for shopping. Små makron- og kaffestopp ble det tid til, man må jo ta vare på seg selv også.
Men det holder jo ikke med bare makroner og croissanter, man må ha ordentlig mat også. I dette tilfellet Cæsarsalat og chablis. Deilig sommevær og varmende sol førte til at følget måtte ha mer å drikke, og hva er vel bedre enn litt bobler etter maten? Da trenger man ikke dessert heller. Praten gikk over i høylytt latter, tiden fløy og vips hadde man veldig dårlig tid til å få sett Conran Shop. Det tok ikke mer enn to kvartal før kvartetten hadde gått seg bort. Kartet måtte fram, og hva finner man i vesken? Joda, der finner man fire cupcakes man hadde kjøpt tidligere. De måtte man jo spise! Fire fnisete nordmenn, nedlesset med poser og med rosa smørkrem smurt utover fra nesetipp til hake. Det må ha sett veldig elegant ut. True grace, rett og slett.


Conran Shop var selvsagt stengt, så gjengen måtte bare begynne å bevege seg mot hotellet. På veien bort til t-banen dukket en merkelig butikk opp. Stor og svær og med en salig blanding av varer. Noen asiatiske antikviteter, litt retro barneting og litt av alt annet. Kongelig hoffleverandør av fancy goods, men uansett en merkelig blanding. Dekoratøren og Malene var fortsatt lett animerte og snuste seg gjennom duftlysene på jakt etter den perfekte duften. Heldigvis blir ikke luktesansen til noen av de to påvirket av bobler, begge kjøpte et lys med duften av seashore. (Blant annet, men den offiselle historien servert respektive samboere etter hjemkomst er et duftlys hver.) Det var historien bak lyset som står i vinduskarmen på soverommet. Det dufter fortsatt like godt.

Ha en deilig avslappet lørdag!

Dekoratøren, som vil til London igjen!

4 kommentarer:

 1. Hahaha! Uforglemmelig tur! Hoho:D Man skal ikke kjimse av champagnelunch, hvertfall når man egentlig ikke liker champagne;) ;) Takk for en god knis, nok en gang:) Klemklem:)

  SvarSlett
 2. Høres ut som den perfekte londons-turen spør du meg:)
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Hei gutter!
  Liker bloggen deres veldig veldig godt! Og den turen til London høres skikkelig koselig ut, skulle gjerne tatt en tur dit igjen selv :)Leiligheten deres er forresten lekker.

  Ha en fortsatt fin kveld.
  Klem lindapetrine

  SvarSlett
 4. Eksil-tronhjemspia5. mars 2011 kl. 21:46

  Haha! Det var en fantastisk tur, og en herlig lunch! Absolutt noe som må gjentas!! Morsomt at du skrev om dette akkurat i dag, mimret faktisk om denne turen og lunchen med herr Eksil-trønder ved frokosten i dag:)
  Takk for fabelaktig lesning... igjen:)
  Stor trønder-klæm

  SvarSlett