torsdag 10. mars 2011

Here comes the sun

Det er snart helg, det er snart bursdagen til Himmelgutten og det er snart ordentlig vår. Et lett melisdryss på bakken når man går til jobb får bare være, snøen som kommer nå tærer på gammelsnøen. Det lærte Dekoratøren av Mor da han var liten, og det man lærer av sin bestemor tror man på. Kanskje ikke teorien om at man får jordslag om man sitter på bakken før sankthans, men ellers skal man jo lytte til de gamle når de deler sin visdom.


Himmelgutten jobber sent i kveld, så for Dekoratøren er det alenetid i sofaen sammen med Nina Simone og en enorm konfekteske. Konfektesken innholder bare en stor bit, så her skal det åpnes med andakt. En ny og überlekker MacBook Air skal åpnes for første gang i kveld, det er nesten så det må åpnes en flaske vin for å feire. Eventuelt kanskje finne fram konfekt som kan spises og ikke trenger strøm, selv om det er bare torsdag. "It's allright, little darling" synger Nina Simone, hun er jo enda gamlere enn Mor og det holder som godkjennelse for konfektåpning for Dekoratøren. Wheeeeee!

Ha en henrivende torsdagskveld, ikke sitt på bakken før sankthans. 

Dekoratøren

12 kommentarer:

 1. Her kan ein sitje på bakken etter at ein har høyrt gauken??? Men har også fått med meg dette grusomme med utint bakke versus urinveisbetennelse og andre styggheiter. Høyres ut som om du har ein fin kveld, med masse å glede deg over! Kult bilde med sol! Her kom 10 cm snøv i går kveld, men det reiser heldigvis fort i sola. Er meldt flott vårvèr her neste veke. Kanskje det rekk heilt nord til dokke?

  NYT kvelden!
  Klem E

  SvarSlett
 2. ...mmm hørte jeg vin og sjokkis? Hørtes ut som en himmelsk aften, for her tygges det klibrød til langt over st.hans. Nyyyt! Takk for tolix kommentar. Dere er så søte :)

  Den døra med bukkehornet er jo bare så røft og lekkert. Gleder meg til å se mer av kåken.

  Klem, Chilli Charm

  SvarSlett
 3. MacBook' en fortjener en skål! Air? Kjenner jeg er utdatert på den fronten. Kjøpte meg PowerBook i 2005, og gutta på Appel store bare ler av meg når jeg prøver å bestille ny strømledning til min 'vintage' maskin som de kalte den:-) Får stadig beskjed om at operativsystemet mitt må fornyes om jeg skal drømme om å laste ned noe som helst moro. Nei - her må noe gjøres - men så lenge man får blogget, er det håp!
  Klem og Skål fra meg!

  SvarSlett
 4. Er det en bitteliten lampe? Hvor er den fra?
  Kos dere med nye og fine ting i helgen!

  SvarSlett
 5. Grattis med ny Mac! Og takk for nok et innlegg som fikk meg til å smile. :)

  SvarSlett
 6. Heisan
  Så artig at du kjente igjen Marthe fra Kremmerhuset og vet du hun nevnte nettopp denne bloggen som blogger hun for tiden leser.
  Herlig bilde og frodig og morsomt skrevet. Håper det er greit at jeg legger deg til linklisten min.
  Glad kveld til deg og himmelgutten!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Livsnyter! Nina Simone er gangbar til mye, og var i en periode min favoritt. Kanskje på tide å blåse støv av henne :) De varer lenge disse gamle damene, og visdomsord fra folk som har levd i hine hårde dager skal man heller ikke kimse av :) Men jordslag må man vel sitte og ruge en god stund på rå bakke for å få, eller kanskje jordslag og jordslag er to forskjellige ting?

  Kom inn til dere via Draumesidene for en liten stund siden, og her var det kjekt å være gjest. Fin blåfarge på døra, og fint stylet!

  Kommer nok innom igjen.
  Moccamamma :)

  SvarSlett
 8. Hei
  Herlig herlig med sol inn vinduet. Selv om det er vinter i dag igjen da.. Har lenge hatt ambisjoner om å prøve meg på makroner, men lurer på hvordan holdbarheten er? Må de spises samme dag når de er satt sammen eller what?

  God helg! :)

  SvarSlett
 9. Hei på dere 2.
  Jeg skulle bare ønske dere en riktig god helg. Nyt lyset og lange dager det går bare en vei og det er mot vår. Ta vare på hverandre.
  Hilsen, Telma

  SvarSlett
 10. Hei på dere!

  Må bare skryte litt av bloggen deres!! Er innom dere så og si daglig på min bloggrunde, og blir alltid så inspirert og glad av bildene og 'skriveriene' deres! :-D

  God-helg-hilsen fra Andrea, kts259 :-)

  SvarSlett
 11. Haha :) Gode greier!

  God helg!
  Klem
  Amalie

  SvarSlett
 12. Nina Simone, vin og sjokolade (og ny macbook air), mmm... *liker*

  SvarSlett