onsdag 23. mars 2011

Katten har gått ned fra blikktaket

En av husgudinnene har gått bort. Dame Elizabeth Taylor døde i dag og med det forsvant et av de få gjenlevende ikonene fra Hollywoodfilmenes glanstid. Dame Liz har alltid vært en av Dekoratørens favoritter, han har latt seg hypnotisere av de lysende lavendelblå øynene og sett mellom fingrene på damens elendige smak i menn. Det ble liksom bare verre med årene, men det er kanskje ikke så rart når man har kommet til sitt åttende ekteskap...


Tittelen på innlegget referer til Dame Liz i klassikeren Cat on a Hot Tin Roof, en film spilt inn da hun var på sitt absolutt vakreste. At selv ikke en smellvakker Liz kunne vekke attråen i en like blendende vakker Paul Newman, fyrer opp under mistanken om at Newmans rollefigur heller foretrakk menn. (Nå blander Dekoratøren rollefigurer og skuespillere her, men alle som har sett Paul Newman i den filmen skjønner hvorfor...) Siden Himmelgutten skal på skitur hele helgen ligger det an til Dame Liz-filmhelg på Dekoratøren, man må bare rote fram dvd-esken fra loftet.


Dame Liz depper antakeligvis ikke, hun har sikkert truffet igjen sin gamle kompis Monty Clift. For hvem kan deppe når man har noe så pent som han å se på?

Dekoratøren

1 kommentar:

  1. Ja, hun var virkelig yndig. Håber hun har det fint, hvor hun er - og god fornøjelse med DVD'erne:-))

    SvarSlett