torsdag 3. mars 2011

Slightly out of character

NIB utfordrer til å sende inn kjøkkenbilder i denne månedens utfordring. Keiserne er med på alt som er gøy. Hester og gutter og alt som er sprøtt er mottoet, en kjøkkenutfordring blir piece of cake. Det må bare ryddes litt først, og man må ta på seg de kritiske brillene.


Det er når man gjør sånt man oppdager de tingene som plutselig står der uten at det var en tanke bak. Snakker om piece of cake, ikke mindre enn fem kakebokser står framme på kjøkkenet. Det er fem mer enn nødvendig, de er nemlig tomme og ikke skal det bakes ting som trenger kakeboks i nær framtid heller. Sommertøyet skal på om en måned, det skal sultes litt fram til kofferten pakkes.


Den lyseblå på toppen er altfor homo, den kommer nok noen til å få i gave. Noen som ønsker seg? Resten er Fretex-funn så nær som den gule som er fra Broste. En kjøkkenutfordring er en god grunn til å vaske flis også, noe keiserne har utsatt leeenge. Håper NIB noterer et ønske om beste loftsbod neste måned, der må det i alle fall ryddes!

Skal bare drikke litt te først...

Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. Hehe...jeg må le:) En altfor homo kakeboks...! Dere er nå gode da, gutta;)

  SvarSlett
 2. Hehe, kos dere med tekoppen mens dere forbereder dere mentalt på ryddingen. Hmm, det går jo an å fylle en kakeboks med makroner? Eller?

  SvarSlett
 3. Altfor homo. Hm. Det uttrykket skal eg jammen legge meg på minne... Eller ikkje... :) Fine boksar i alle fall! Støttar oppfordringa om at NIB skal få oss ut av godstolen og rydde ulike rom! F.eks. min uinnreidde kjellar! Uff, det trekkjer eg tilbake med ein gong... kjenner eg får gåsehud til og med under beina.

  Nyt vekeslutt, snart helg, igjen :)

  Klem E

  SvarSlett
 4. Hihi, tullinger!
  Liker alle boksene jeg, men send meg gjerne "homo-boksen" ;)

  SvarSlett
 5. Holy Moses, den blå boksen er jo så fin. Jeg ønsker meg den veldig veldig av hele mitt hjerte, lover å ta så godt vare på den...skal fylle den med gode Wilhelminekaker stup i ett. Klemmer fra Wilelmine...også må jeg bare si at innleggene deres er så fine, humrer godt hver gang jeg er på bloggbesøk hos dere;)

  SvarSlett
 6. Hi hi hi, fint innlegg:).
  Syns kakeboksen var kjempefine, den blåe og:),
  Kjekt med disse utfordringene ja, så får vi ryddet og vasket litt skikkelig:)
  Klem

  SvarSlett
 7. Haha :) Artig, artig.

  God helg da, dere :)

  SvarSlett
 8. lekre bokser!
  mine er også tomme, men står på kjøleskapet!
  må ryddes litt her også før det knipses,
  ...vil også vinne gavekort på Kremmerhuset;-)

  ha en fin helg!

  SvarSlett