mandag 21. mars 2011

Høytidelig trekning!

Kvelden har kommet for giveaway-trekning over en tekopp for guttene i fjerde. Det er første giveaway på bloggen og nesten litt skummelt, det syntes i hvert fall Himmelgutten da ha trakk den ene premien. Middagen stod i ovnen og da passet det veldig god med en kopp te i yndlingskoppene, Rumer på høyttaleren og tente lys i den ene premien. (I lysestaken, selvsagt.)


Rosa og grå lapper ble klippet ut av Dekoratøren mens Himmelgutten skrev på navnene. Så mange fine folk som har meldt seg på! Vi har blitt kjent med nye bloggere og nye lesere i mengder, vi ligger dessverre langt etter med responsen tilbake. Takk til alle som titter innom og tusen takk til alle som legger igjen en liten hilsen!Alle loddene ble puttet oppi kakeboksen, og så var det klart for trekning. Dekoratøren fikk trekke først, og vinneren av lysestaken ble:
LykkeLise!
Hun har bloggen Lykke Lise og formerlig dirret i sitt ønske om å vinne denne lysestaken. Dekoratøren ble nesten litt rørt da han skjønte hvor vel mottatt lysestaken ville bli hos Lise. 
Hurra for Lise og en søt liten kirkestake med mye sjarm!


Himmelgutten ristet nesten på seg tennisalbue da han skulle trekke vinner av kakeboksen. Det blir visstnok mye mer rettferdig om man rister loddene et minutt før man åpner lokket og trekker et lodd. Etter et skarpt blikk fra maken trakk han omsider en lapp, og vinner av en søt blå kakeboks ble:
Kamomilla Vanilla!
Hun har bloggen med samme navn og bor i dejlige Danmark. Hun er glad i bokser kan det se ut som på bloggen, og hun har hjulpet til stort med å øke Danmarksfrekvensen på besøksstatistikkene. Dekoratøren føler trangen til å presse inn en liten historie her også, til forandring... Lørdag koste guttene seg med sild, øl og akevitt på Baklandets Skydsstation, og denne er drevet av en helt fantastisk dansk frue. Det er mye å se på i kafeen, og hva får Dekoratøren øye på i skapet? Joda, en samling bokser kliss like den som nå ender opp i Danmark. Den danske fruen hadde te i dem, så det kan de også brukes til. Kamomilla skal få bruke det til det hun vil altså, bare så det er sagt...


Å trekke lodd var veldig moro, og siden det var så mange søte loddtakere som ikke vant ble det like til at guttene trakk en trøstegevinst. Papirdukken Tommy får dermed et nytt hjem, og han havner hos Kathrine 
i Danmark! Vi tror han vil trives i kolonialhaven, han kommer med et godt utvalg tøy og vil nok kose seg. KathrineL5@hotmail.com må ta kontakt med oss og gi oss fullt navn og adresse så Tommy finner veien i posten.


Da var dagens trekning og dagens innlegg ved veis ende, dette har vært så moro at det helt sikkert kommer flere giveaways på KEISERENS NYE TRÆR! Takk til alle dere som følger oss trofast, takk til alle nye som har kommet til og hipp hurra for hvor artig det er å skrive blogg!

Stor mandagsklem!
Himmelgutten og Dekoratøren

10 kommentarer:

 1. YES, hvor er jeg glad, det den fineste dåse jeg længe har set :D Og ja, den passer perfekt ind i samlingen af dåser her i Danmark. Sikke en fin historie om den danske dame, den var jo bestemt til at skulle til Danmark den dåse :) Tak for en skøn blog, som jeg nyder at følge med på. I kan skrive til mig på min mail: Kamomilla.vanilla@gmail.com for at få min adresse :)

  SvarSlett
 2. Må jeg forresten låne et par af billederne af dåsen, til et indlæg om mit held på min blog?

  SvarSlett
 3. Kjære dere søteste:);)

  Nå satt jeg her i stua å jubla over FFK seier, også titter jeg spent innom dere og jammen har jeg ikke vunnet:):) Er det muuuuulig!! jeg er hoppende glad nå:):) Har lett overalt etter en ordentlig kirkestake, men de koster jo altfor mye.. Så tusen tusen takk;) Den skal få hedersplassen i Lykkehjemmet:):)

  Sender dere en mail med adr, og blogger om dette fantastiske imorra:)

  Ha en superfin kveld:)

  Klem fra en lykkelig Lise

  SvarSlett
 4. Gratulerer masse til vinnerene. De premiene er helt nydelige, så det vil vre feil å si at en ikke misunner de som vant. Er sikker på at jeg hadde kledd både den ene og den andra av de gevinstene.
  Men jeg har vunnet en premie, bare ved å finne den kjempefine bloggen deres, synes jeg. Jeg er glad jeg kan komme inn hit, og kose meg med alt det artige, og koselige som blir skrevet her.
  Og det skal jeg fortsette med, selv om agvene er trekt
  Ha en fin kveld til dere begge to, og en klem med på kjøpet

  SvarSlett
 5. Sikke da en en hyggelig blog I to har kørende her. Jeg kan da ikke vente med at følge med, så jeg melder mig straks som fast læser:-))
  Kh. Kate

  SvarSlett
 6. Hallais!
  Jeg fant bloggen deres via Den meget lykkelige Lykkelise nå.
  At jeg ikke har funnet den før er jo regel rett en synd og skam fordi her har æ kost mæ.
  Jupp enda en trøder her. Dog fra Malvik.
  Har lest meg langt tilbake i bloggen og flira godt i mellom slaga. Veldig bra skrevet, og dere får jo en stakkar til å ønske seg en pils på bakklandet mere enn noe annet i verden hehe.
  Legger meg som følger fordi her va det triveli ja. :)
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Enda en som fant bloggen gjennom Lykkelise her:)
  For en flott premie hun vant..ble rent misunnelig!;)

  Kjempefin blogg, legger meg til som følger og gleder meg til å følge dere videre:)

  Ha en fortsatt fin tirsdag!

  Klem Line E.

  SvarSlett
 8. Dere er herlige! Takk for herlig blogg :) Godt selskap når maken tilbringer tid på jobb i Bardufoss og Afghanistan! Ha en herlig kveld. Monica

  SvarSlett
 9. Hahaha, er det mulig! Jeg fant jo bloggen deres på grunn av giveawayen, men glemte å melde meg på *fnis* Jeg har altså ikke stor vinnerlykke, men sjansene økes uansett betraktelig om man tar et lodd.

  Gratulerer til de lykkelige vinnere, og bedre lykke til meg selv neste gang ;)

  SvarSlett