fredag 4. mars 2011

Bottled up

Stiftsstaden varter opp med deilig vårvær for tiden, vi snakker 5-10 plussgrader og sol! Det er nesten så man tør gjøre seg klar for vår. Småskoene er tatt i bruk for lengst og vinterfrakkene har fått konkurranse av vår/høst-jakkene. Skjerfene og hanskene lever trygt ennå, det er fortsatt rimelig kjølig på morgenen. Nok om påkledning, dette tegner til å bli et riktig kjedelig innlegg.


Kjedelig er det jo på ordentlig at regnet kom når dagens bilder ble tatt. Det pisket på vinduene, og vinden rusket i huset. Huset har nå alltids stått på stedet hvil siden 1915, så det blir nok stående og hurra for han som har klart å vri innlegget over fra vinter vs vår-jakker til værprat. Til deg som leser dette; du er fortsatt på en blogg, du utveksler ikke fraser med noen du egentlig ikke orker å snakke med. Keep calm awake and carry on reading, please.


Boksen ble litt ensom, så undertegnede så seg nødt til å kjøpe en til. De skal bli telysboks og noe annet-boks på stuen, de er kjempefine blandet med kurv og tre. Flaskene spørs det også om det ikke trengs fler av. De er finest når de står mange samlet og kanskje skal man våge seg til å sette noe i dem også. Blekrosa tulipaner kan nok funke fint.


Dagens moral for han bak tasturet er: Ikke sett i gang med et innlegg før du vet hva du skal skrive. Det hjelper ikke med masse bilder, det blir kjedelig uansett. Ikke diskuter vær med deg selv, ikke snakk om ytterjakker i et helt avsnitt og slutt å handle så mange ting hele tiden. Slutt også å skrive selvsikkert om strålende vårvær i et innlegg som ikke skal legges ut den dagen det er nettopp det. I dag snør det nemmelig igjen, alle veier snør det. Men-men...

Kommer sterkere tilbake! :-)

Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Synes vårsnakk kan være koselig jeg... :)
  Flotte bilder, og flott blogg!

  :)

  SvarSlett
 2. Mente selvfølgelig værsnakk:)))

  SvarSlett
 3. Vårsnakk er nå riktig så koselig det også..hehe
  Du må gjerne fortsette å skrive innlegg før du vet hva du skal skrive for min del. Bra skriver du uansett. Ønsker dere begge en super duper helg :)
  Klem Nina

  SvarSlett