torsdag 21. juli 2011

Bruktkupp

For deg som leser dette, fniser og himler med øynene nå mens du tenker at Dekoratøren har gått på en kjøpestoppsmell, er det bare en ting å si. Hah! Lurt dæ! Koppen kjøpte guttene på fredag, så den kom i hus i god tid før Himmelgutten etablerte den nye regelen. Den er brukt flere ganger allerede, for tenk.


Koppen dukket opp på Etter min morfar, og Keiserne skulle gjerne hatt flere. Den er ganske liten, så det er nok en moccakopp. Helt ensom blir den ikke, for i skapene finnes en kuvertasjett og gode stabler av både suppe- og middagstallerkener. Jakten på flere kopper vil nok fortsette, tips om hvor slike selges mottas med takk!

Ha en kos kveld/natt!

Dekoratøren

5 kommentarer:

 1. Så fint!! Ja den butikken har virkelig en fin mix av alt en trenger eller ikke trenger,- men bare har lyst på!! Nyt nytt servise og sommeren videre!!

  SvarSlett
 2. herlig kopp!
  skal rope ut om jeg kommer over noen slike på mine runder:)
  ha en fin dag.
  klem

  SvarSlett
 3. Nydelig kopp. Skal huske på dere når jeg er rundt og snoker. Jeg bor jo rett i nærheten så den overleveringen burde gå smertefritt. :) Jeg har stort sett ikke kjøpestopp annet enn den lommeboka bestemmer. Dog den bestemmer da mer enn ofte nok. Så det begrenser seg helt av seg selv. ;-)

  SvarSlett
 4. Oh, den var skikkelig fin!! Er også inne i en kjøpestopp periode. Er flott det ikke er noen loppemarkeder enda for å si det sånn ;).

  Klem Madelén

  SvarSlett
 5. leg liker koppen og bildet ; )

  SvarSlett