tirsdag 12. juli 2011

Rødmende tomater

For gutta i fjerde har lengselen etter en balkong eller uteplass lenge vært stor. Så stor at mang en drøm har tatt både Dekoratøren og Himmelgutten til en stor balkong med bungnende blomster. En koselig plass å tilbringe lange sommerkvelder. Heldigvis for guttene er drømmen i ferd med å bli en realitet.


Guttenes nye leilighet har som sagt en stor balkong som kommer til å se smashing ut neste sommer. Vel, man trenger kanskje ikke vente helt til neste år for å kunne ta i bruk balkongen. I lykkerus etter leilighetskjøpet for et par uker siden dro jo guttene like så godt innom Mester Grønn for å se på utvalget i blomster for uteplassen. Ikke overraskende var det en del som fristet.


Ja, faktisk fristet en del av plantene så mye at guttene slo til og kjøpte de med seg hjem. De måtte da overleve i trappeoppgang, vinduskarm og i bakgård en måned til balkongen var blitt keiserlig? Som sagt så gjort. I tillegg til de tidligere nevnte Dronning Ingrid og Pletter i luften, tok guttene med seg en trio med vanvittig søte tomatplanter. Det var rett og slett for vanskelig å la være.


Enn så lenge ser plantene ut til å trives godt på sine midlertidige plasseringer. Tomatplantene stortrives i kjøkkenvinduet og bugner nå av tomater. I løpet av få dager har en rekke begynt å bli røde. Det spørs om det ikke blir tomater fra vinduskarmen til helgefrokosten på lørdag. Hurra!

Ha en fortreffelig aften!
Himmelgutten

1 kommentar:

  1. Det bliver så fint med Jeres nye altan i Jeres kommende nye lejlighed. Jeg kan godt forstå, at I tyvstarter med indkøb og indretning. Det bedste er ofte forventningens glæde - når man sidder der og planlægger og forestiller sig, hvordan det bliver. Håber tiden kommer til at flyve afsted for Jer, så I ikke skal vente så længe.
    Går det stadig fint med Ella? Hun er så fin og sød på billeder.
    Kærlig hilsen
    Kate

    SvarSlett