lørdag 2. juli 2011

Little miss Sunshine

For alle de av dere som har sett filmen Little miss Sunshine så vil nok tittelen på dette innlegget gi de merkeligste assosiasjoner. De av dere som ikke har sett den: Hopp rett til bildet og tenk "Aaaaaawww"! Den filmen er en av favorittene til guttene i fjerde, i all sitt absurde velde får den guttene til å hikste av latter gang på gang. Det tar sin tid å skjønne hva som skjer og at det er hysterisk morsomt, men når den dysfunksjonelle familien først er på tur i en bil som ikke kan stoppe rakner skepsisen. En bil som ikke kan stoppe er jo en utfordring når man må stoppe for en dopause, men bare man kjører i ring rundt på parkeringsplassen kan selv små skjønnhetsdronninger hoppe på i fart. At denne bilen i tillegg har et horn som henger seg opp i flere timer gjør ikke scenene noe tammere. Du må se denne filmen om du ikke har gjort det!


Vår lille frøken solskinn liker seg i gresset. Her ligger hun i gresset på Inderøya, slapper litt av mens den nye bestisen Minibudeia lager mat i dokkestua. Livet er ikke så verst, hverken for en liten bulldogfrøken eller for pappaene hennes. Sistnevnte er kanskje bittelitt mer stresset over at de skal ta over 100 kvadrat furuhelvete om en måned...

Ha en fin juli-lørdag alle sammen!

Dekoratøren

8 kommentarer:

 1. Den filmen er kjempefin og morsom, lo mye av hornet som hang seg hohohho.
  Takk ja dere må jo følge seff, jeg følger dere, men ikke alle kommer alltid opp på bloggrollen, kanskje den må oppdateres i ny og ne?
  God helg til dere 3 :D

  SvarSlett
 2. Ihh, hvor er hun altså sød, Jeres lille frøken solskin:-)

  SvarSlett
 3. Ja, den filmen har jeg sett, kjempemorsom! Og furuhelvete kan bli fint, bare dere husker kvistlakken!!

  SvarSlett
 4. Utrolig bedårende frøken dere har! Det som er bra med furuhelvete er at det blir så enormt synlig forskjell (les: Forbedrig!!) når man går løs på det. Skulle panikken ta overhånd kan dere alltids se på noen "før" bilder fra Landhandleriet også kan dere si: jo da, det ser jævlig ut, men tenkt på de med Bandidossjappa da, det så ille ut det. Fin trøst?! Kanskje vi kan bli terapibolig for folk i oppussingsfasen:-) Ellers er det vel liten tvil om at dere uansett utgangspunkt kommer til å få det riktig så lekkert!
  Ha en fin fin hælj, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 5. Det så ut som hun koste seg og rett og slett nyter sommeren.

  Super god helg.

  Vigleik

  SvarSlett
 6. Bare å spørre om Smeg-råd når som helst. Jeg vet alt om det som ikke skal gjøres! Jeg og Karlotte'n tror forresten at vi må tromme sammen ett bloggtreff snart! Og det uten pelsvest. Er skinnvest i samme def.?

  PS! Rive 7 lag strietapethelvetet er kanskje klassifisert i samme kategori som furuhelvetet? Felles skjebne, felles trøst :)

  Foresten, hva med ett lag lakk på de nyklippede Ella neglene? ;)

  Tuddelu....Go helg!

  SvarSlett
 7. nyydelig ella - selv om jeg egentlig er et kattemenneske...
  gleder meg til å se 'furuhelvetet' - et lite tips: istedet for kvistlakk, grunn med sperre-grunning. grunnes må det jo uansett. gjorde det selv for snart fem år siden og ikke en kvist er å se :-) og da snakker vi 3. sortering furu med MYE kvist... lykke til!

  SvarSlett
 8. Hun er rett og slett til å spise opp!! Vakker er hun! :-)

  SvarSlett