søndag 10. juli 2011

Lykter fra Melk&Brød

Da guttene var innom 50m² tidligere denne uken var de altfor opptatt med å drikke kaffe og skravle til å faktisk kjøpe med seg noe av det fine der med seg hjem. På forhånd hadde nemlig guttene sett seg ut noen fine lykter laget av Norgesglass. Det ble derfor et ny tur innom på besøk i helgen.


Norgesglass er mye i bruk oppe i fjerde. En er fylt med te, en annen holder oppvaskbørsten på plass ved kjøkkenvasken. Noen har blomster i seg og en hel gjeng med glass i ulike størrelser står på tetrisloftet klar til årets juleverksted. Det har til og med vært stearinlys i flere glass.


Aldri har guttene gjort noe mer med glassene enn å la de være som de er. Jentene bak MELK&BRØD (halvparten av 50m²) har gjort om en rekke Norgesglass til herlige lykter. Guttene ble solgt med en gang, selvom Ella nok var en smule skeptisk.Læret på lyktene passer perfekt, og sandkakeformene som er festet i bunnen på glasset holder telysene på plass. Da unngår man det vanlige problemet med at telysene sklir inntil kanten. Dessuten kan lyktene flyttes midt i lysbrenningen, uten å brenne fingrene. Norgesglass har en tendens til å bli fryktelig varme dersom man tenner lys i dem.Det er nok en viss fare for at flere lykter av samme sorten får være med på flyttelasset til Keisernes nye leilighet. Tenk så fine de blir i den gamle leiligheten utover høsten!


Med tordenvær og regn er det nesten litt høststemning oppe i fjerde i dag. Da er det bare en ting å gjøre; tenne masse lys og krype oppi sofaen. Været glemmer man fort når man har så fine lykter å se på. Selv Ella kan si seg enig i det.

Ha en fortreffelig avslutning på helgen!
Himmelgutten

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med nye, fine lykter! :)

  SvarSlett
 2. Herligheten så søt Ella er!!!
  Og fiiine bilder av fiiine lykter!
  Det siste bildet var utrolig flott!!!:)
  Janni

  SvarSlett
 3. Hei!!
  Takk for fine tips. Hadde en grundig søk på nettet i går hvor jeg noterte meg Ravnsborggade og Bungalow:)
  Listen er lang, Plint, Fisk, Stilleben...men lommebok ganske alfor tynn,
  men når mor er med er det vel alltids håp det er noe man MÅ!
  ..og det man ikke kjøper kan man vel alltids blogge om. Hurra!
  drar nå snart.. jeg skal ta dere med i ånden!
  klem

  SvarSlett
 4. Så fine lykter! Og for en leilighet dere har kjøpt! Den kommer til å bli knallfin når dere har satt deres preg på den.

  SvarSlett
 5. Fine lykter! Sitt ved nidelven og beundrer byen :-) skal shoppe i dag! Er på utkikk etter to kjekke menn, og ei lita ella :-) klem elin/draumesidene

  SvarSlett
 6. Pute-outlet på pikerommet høres jo helt konge ut! Har sett det lurer en del go biter i sofaen i 4.etg, så bare å rulle ut løperen :)
  De lyktene var jo bare så kule! Det spørs om den copyrighten ryker! Har nemlig innført skinnreim som håndtak på skapdørene hjemme, og har noen meter lær tilgode. Mon tro om norgesglassene har lyst på en luftetur ut av skapet :)
  Klem fra Chilli'n

  SvarSlett