lørdag 16. juli 2011

Rommet vi aldri blogger om, 2.0

Himmelgutten arresterte Dekoratøren i påstanden om at badet aldri blogges om. Han har tross alt blogget om kurvene på badet! Dekoratøren legger seg halvflat, det er altså vist bilder fra badet før. Alltids bare av kurvene, men likevel.


Det rommet som ikke er blogget om, er derimot gangen. Der er det bare vist bilder av en knott og et reinsdyrhode så langt Dekoratøren kan huske, og det er det en god grunn til. Gangen er nemlig det rommet som aldri blir malt opp, det tar nemlig så kort tid at man kan jo ta det på ei helg? Den helgen kom ikke før det ble klart at leiligheten blir lagt ut for salg.


Nå var det ingen bønn, fram med salmiakkvann, maskeringstape, sparkel og maling. På et par dager var veggene som har ventet på to strøk maling hvite igjen, det samme med taket. Listverket trengte bare en vask. (Oljemaling luktet fælt, men du så mye bedre det holder enn vannmaling...)


Gulvet var siste flate som var uberørt etter Dekoratørens åtte år i leiligheten og måtte nå bøte for en bøtte gulvmaling. Fake skipsgolv har da ingen ting i hundre år gammel bygård å gjøre. Leiligheten hadde et veldig heterofil ungkarsk preg over seg da Dekoratøren flyttet inn. Mange synes dette golvet var sååå flott, men guttene har hatt et annet syn på saken. Etter at stuegulvet ble skinnende hvitt før jul har det skipsgulvet i gangen vært som et sort sår. Men nu altså, skinnende hvitt!


Litt forvirret over reglene for hva man kan ta med seg av fastskrudde ting og slikt, tok guttene affære og byttet ut knaggene de vil beholde med to nye. 159,- pr stk er ingen pris å snakke om, nei det kan faktisk hende de må kjøpe noen å ha i nyleiligheten også...


God helg alle sammen!

Dekoratøren

3 kommentarer:

 1. Tvi tvi med salget :)

  Det siste bildet her, er det en dørmatte eller er det en fillerye? Vil ha!

  Klem fra Milla

  SvarSlett
 2. Så flinke dere er som har stått på med maling og greier...
  Og hvitt gulv ble jo bare lekkert :)
  Må jo bare blir ett bra salg dette ;)
  Lykke til videre.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Skippergulv er for hetro ungkarer ja! Er en grunn til at man skygger banen for å finne seg en staut kar med kåk ala furuhelvetehjem, sorte enorme skinnmøbler, vifte i taket, mors kjøkkengardinet etc ;-) Hehe, nei de skulle vært homser alle sammen, så hadde det blitt stilfulle hjem som Frk vift hadde sluppet å endevende med det samme :) Ja, nok om det. Auberginbordet er dessverre enda stuet bort i flyttelasset, men kommer fram i lyset en dag når alle rom er klare :) PS! Knagger er lov å ta med seg som bare henger løst som den i gangen.
  Klem :)

  SvarSlett