onsdag 13. juli 2011

Ny tetris-rekord i sikte

Guttene i fjerde har avtalt seg i mellom at de skal bruke en time på tetrisloftet hver dag framover. Den til dels myteomspunnede loftsboden må ryddes, pakkes, stues om. Mye av det som står framme i leiligheten må nemlig bort når rommene skal fotograferes til prospekt.I går ble mye dratt ut for å pakkes om. Her gjelder det å tenke enkelt og praktisk, innerst inne vet selv Dekoratøren at det er flere måneder til en del av disse eskene og boksene blir åpnet igjen. Å sette fram småvaser blir nok ikke prioritert før hyttepreget er borte fra stuene i nyleiligheten.Ikke telysglass heller kanskje, og skulle det knipe så er det fortsatt en god del nede i leiligheten som ikke er pakket ned ennå. Et par vaser også, så det kommer ikke til å være nakent på bordene.Naken kan Andreas T. ta seg av. Han har hengt som pinup/motivasjon på loftet lenge, og har fått følge av Hugh Dancy og Linn Skåber. Linn er her sminket som sitt store forbilde, en hallodame. Andreas T. gjør det han er best på, kaste spyd i bar overkropp. (Han bør for all del ikke snakke, da mister han glansen fort.) Denne trioen blir nok med til den andre siden av byen, der er det tre boder og dermed får alle tre enerom. Jippiii!

Ha en fortreffelig onsdagskveld, her skal det ryddes og vaskes til takstmannbesøk samt storinnrykk fra Oslobyen til helgen!

Dekoratøren


5 kommentarer:

 1. Ooooi.. Det var loftet sitt, det.

  Det må jo (om noen skulle få slippe inn der) være som å få gå inn på "oldemors loft", med myyye rart og snoke i, det der.
  Lykke til med nedpakkingen :)

  Surrehue-klem!
  -Amalie
  (som faktisk, først nå, ser at jeg sitter her med navne-skilt :)

  SvarSlett
 2. Loftet var jo så finr i sef selv.med alle smp ig store skatter men så forskjellige historier.utrolug spennende loft syns jeg.
  Fin kveld og lykke te med taksmannen.

  SvarSlett
 3. Herlig!
  Måtte faktisk klikke på bildene for å se hva dere egentlig har i hyllene...! hehe:)
  Janni

  SvarSlett
 4. Herlig roteloft! Sjønner det ofte blir en tur opp på loftet når spydmannen og alle lyktene lokker. Og de lerkekvistene er ikke bare bare å få fatt i, så i vei på flyttelasset med de :) Lykke til med pakking! Her i huset er det et tonn med tomme banan-esker, så gi en lyd om jeg skal sende de med tollpost globe ;-)

  SvarSlett
 5. Åååå.. det var et utrolig flott blått bord du hadde der oppe på loftet!! :) Heldiggris:)

  SvarSlett