onsdag 6. juli 2011

Mood boards

Etter at den første handlingslammelsen har lagt seg, svirrer det utallige idéer og tanker i hodene til både Dekoratøren og Himmelgutten. Guttene bestemte seg i går for å gå løs på tilgjengelige inspirasjonskilder og lage 'mood boards' til deres nye krypinn. Endelig skulle den uendelige massen med interiørmagasiner få komme til nytte.


Med tente lys og stemningsfull musikk gikk de løs på hver sin bunke. Guttene har lenge hatt en utfordring med å forsvare deres forbruk av glossy magasiner. Det var dags for å virkelig bruke dem. Saksene fikk kjørt seg og utklippene ble mange.


Vin ble det også. Det er jo tross alt ferie. En av guttene hørte en gang at man blir mer kreativ med litt vin i blodet, og det stemmer nok. Ikke at man skal oppfordre til alkoholkonsumering, men likevel. Vin gjorde seg på en kveld som dette.


Loftet er full av magasiner etter høstens oppussing av stua. De fikk dessverre ikke komme ned denne gangen. Det befant seg nemlig en respektabel bunke allerede på stua, og de mettet guttenes utklippslyst denne kvelden i hvert fall.


Hverken Dekoratøren eller Himmelgutten er kjent for å være spesielt glad i sterke farger. Det vises i utklippene fra gårsdagens kreative timer. Ikke at guttene 'safer', for det er faktisk ikke det det handler om. Dekoratøren er flink til å utfordre hjemmet med nye impulser og idéer. Fargemessig er det jordfarger, gråtoner og blått som dominerer for tiden.


Timene med saksen og vinen gjorde godt. Foreløpig er det ingen av 'mood boards'ene' som er ferdige, men de er i ferd med å utformes. Det er stor fare for at det blir flere kreative vinkvelder fremover. Mulighetene i den nye leiligheten er uendelige. Guttene er skjønt enig om at det kommer til å bli fantastisk der, dog etter en god del arbeid og noen liter kvistlakk.


Ella er foreløpig intetanende til forandringene som venter de neste månedene. Guttene har imidlertid en mistanke om at den lille frøknen drømmer om store, lyse rom og masse plass å utforske. En av drømmene er nok å ligge langflat mellom alle putene i sofaen ute på balkongen en sval sommerkveld. Snakk om et hundeliv!

Ha en strålende kveld!
Himmelgutten

12 kommentarer:

 1. Først: Gratulerer med ny leilighet!
  Så stas for dere alle 3 ;)
  Mood boards er så inspirerende og sikkert knall kjekt å lage med litt vin innabords...
  Ha en fin kveld.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. ikke dumt det der altså...
  få alt samlet på moodboard's!
  flinke er dere, og jeg kan se mange fine bilder
  jeg liker allerede.
  og takk for dagens Elladose:)
  klem fra Tone

  SvarSlett
 3. Så spennende!
  Stemmer nok det at man kan bli mer kreativ av litt vin.
  Det er sånn vi har holdt på på arkitektskolen, hoho, neida bare litt.
  Lykke til med all planlegging!

  SvarSlett
 4. Heisan dere kreative to!
  Det hørtes ut som en glitrende kveld, og kan man forene arbeid med litt livsnytelse på kjøpet er jo ingenting bedre!
  Jeg leser virkelig innleggene på denne bloggen grundig, for de er så bra skrevet og jeg humrer stadig litt.
  Gratulerer med ny leilighet! Jeg har virkelig IKKE skjønt det; burde ha handlet nytt bosted for lengst! Tenk snart å ha blogget fra samme bosted i 3 år!!!
  Glade sommerdager til dere og tusen takk for veldig koselig hilsen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Ikke så dumt det der, vinene altså. Da jeg gikk på skole i krysset Prinsensgate og Kirkegata, var det vanlig å ha idemydring i Velvet (baren)

  SvarSlett
 6. Her er det massevis av kreativitet forstår jeg!
  Hærlig blogg dere har, så jeg legger meg til som følger :)
  Ha en fortsatt fin sommer!
  Annette :)

  SvarSlett
 7. ah, får dere balkong nå?? Dere skrev jo en gang at dere savnet det i fjerde(?). Supert for dere alle tre! :-D
  ... og jeg er så spent, så spent på å få titte på planene og løsningene deres : )) Dere er så inspirerende!

  Klæm fra Silje.

  SvarSlett
 8. Vi gleder oss til å følge oppussingen dere skal i gang med=) Og så må vi benytte anledningen til å si tusen takk for hotelltips. Vi skal nemlig teste ut Guldsmeden når vi skal til Oslo i helga=) Og det synes vi vi fortjener når det kun blir ferie i Norge og Sverige i år=) Vibeke og Sven Morten

  SvarSlett
 9. Så GØY! Ny leilighet! Ja, det er klart at man må flytte til nye steder når alt er blogget om. Hva gjør man ikke for blogg og interiør, liksom?

  Masse, masse lykke til med kvistlakking og alt arbeidet. Gleder meg til å se. Jeg følger dere på lasset. ;)

  SvarSlett
 10. Med eller uten vin... Kreative er dere uansett :) Herlig blogg rett og slett, sånn er det med den saken !!!
  Gleder meg masse til å se den nye leiligheten deres :)
  I mellomtiden må dere ha en riktig god ferie, for det må dere love...at dere tar pauser mellom klipping og kvistlakk og nyter sommeren :)

  Sommerklem fra Heidi

  SvarSlett
 11. Så spennende!
  Hadde ikke hatt noe imot å planlegge og innrede en leilighet, men selve FLYTTINGEN med alt det medfører... Nei, det er ikke gøy!;)
  Helskjønn Ella som nyter livet!!
  Janni:)

  SvarSlett
 12. Ja, kun den kjekkeste håndtverkeren får oppdraget her i gården. Har allerede funnet en favoritt, så får se om det blir fart på hussjauingen ;)
  Godt å høre at det er plass til flere på lukket anstalt! Sikkert smart å fikse flyttingen selv, i frykt for at statshemmeligheter kan oppdages.

  Måtte foresten humre litt, da jeg så dere skulle få stylist i hus!! Øh?! Jeg fikk jo selv det på boligselger pakka, da jeg solgte i tr.heim nå i november. Det eneste tipset jeg fikk av stylisten var " så kain du nå sætt ei skål med cherrytomata foran kjøkkenvindue der, så får du litt farge". Standard meglertipset er å pynte badet med et håndkle i en knæsj farge (les: orange, turkis, gusjegrønn) Øh, think not!
  Gi et lite hint når det kommer på nett da. Blir superlekkert!
  Ha en herlig helg dere også..ikke glem Ella :)
  Klem Chilli Charm...og lillegutt

  SvarSlett