tirsdag 5. juli 2011

Å starte i riktig ende

Keiserne har som sagt kjøpt ny leilighet, noe må man jo gjøre når bloggtørken slår til og man innser at alle hjørner er blogget om. Disse hjørnene skal jo selges om noen måneder, og strengt tatt burde guttene kastet seg over de tingene som må fikses før takstmann, fotograf og stylist, PØH!, kommer. Som å male gangen, eller rydde tetrisloftet eller vaske kjøkkenvegger.


Den gang ei, guttene begynner i en helt annen ende. De gleder seg så mye til å få balkong at de første plantene er kjøpt inn allerede. På dagen en måned før de får nøklene og blir guttene i andre, falt de for fristelsen. To stk. Dronning Ingrid size L og verdens største ampel med Pletter i luften ble med hjem.


I dag fant de en sinktønne og vips måtte den også være med i balkongplanen. Nye putetrekk ble med opp i posen de også, men de er så fine at de skal få øve seg litt i kjøkkensofaen før de havner på balkongen.


Før helgen kom en stor eske levert på døren, en eske med snacks fra DAY. Salg på DAY's egen nettbutikk er skummelt for Dekoratører med feriepenger på konto. Ella hjalp til med oppakking og syntes det var mest stas med silkepapiret. Putetrekkene kommer nok til å bli spart til både gutter og valp er på plass i nye stuer. Sammen med putetrekkene var det en cardigan og en veske også. Vesken er skitfin, og går inn i kategorien hold all. Den rommer alt. Den rommer så mye at Dekoratøren har allerede fått et spor etter reima over venstre skulder...


Ha en henrivende tirsdagsaften, her skal det tegnes kjøkken!

Dekoratørklem

1 kommentar:

  1. Gratulere med leilighetskjøp og velkommen som "flyttere"! Jeg har vært "flytter" nå siden november må bare si at jeg rett og slett hater det! Gleder meg som en unge til å flytte inn i nytt hus, men pakking, kasting og flytting er mest bare pes... Lykke til!! Gleder meg til å se bilder fra ny keiserhule! :-)

    SvarSlett